Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Υπεραριθμίες - Χαρακτηρισμός υπεραρίθμων - Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο για την τελευταία συνεδ...

Υπεραριθμίες - Χαρακτηρισμός υπεραρίθμων - Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο για την τελευταία συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 26-05-2017 είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Ανακοινοποίηση στο ορθό του πίνακα οργανικών κενών και  πλεονασμάτων ως προς την ειδικότητα ΠΕ13, λόγω λάθους, εκ παραδρομής, που έγινε σε σχολική μονάδα, όπου δηλώθηκε εκπ/κός ειδικότητας ΠΕ13 να κατέχει οργανική θέση σ’ αυτήν με αποτέλεσμα να προκύπτει υπεραριθμία στους ΠΕ13. Η συγκεκριμένη τροποποίηση δεν επηρεάζει απολύτως κανέναν εκπ/κό.

Θέμα 2ο: Εξετάστηκαν τέσσερις εκπρόθεσμες δηλώσεις υπεραριθμίας. Αφού διαπίστωσε το συμβούλιο  ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν επηρέαζαν διόλου τη διαδικασία της ονομασίας των υπεραρίθμων, δεν ασχολήθηκε περαιτέρω με το θέμα αυτό.

Θέμα 3ο: Ονομασία - χαρακτηρισμός υπεραρίθμων.

Ο συγκεκριμένος πίνακας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία 3:2, μειοψηφώντας οι δύο αιρετοί, οι οποίοι τον καταψήφισαν, αφού είχαν καταψηφίσει και τον πίνακα κενών – πλεονασμάτων της προηγούμενης συνεδρίασης, για τους λόγους που ανέφερα στο ενημερωτικό της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στις 23-05-2017.

Θέμα 4ο: Εξετάστηκαν οι αιτήσεις 19 εκπ/κών, που αφορούσαν την αναγνώριση προϋπηρεσίας από τον ιδιωτικό τομέα.

Εγκρίθηκαν οι 17, ενώ απορρίφθηκαν οι δύο λόγω μη συναφούς αντικειμένου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Στην φάση των τοποθετήσεων, που θα ακολουθήσει μετά τις 30-05-2017, η υποβολή αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης σχολείων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Αυτή ήταν η μοναδική πρόταση που δεν είχε υλοποιηθεί στα τέσσερα χρόνια της θητείας μου στο ΠΥΣΔΕ, από ένα σύνολο προτάσεων της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών, με τις οποίες διεκδικήσαμε την ψήφο σας πριν από τέσσερα χρόνια.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή υλοποιήθηκε από τον Προϊστάμενο Διοικητικών Θεμάτων κ. Αθανασιάδη Αντώνη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά οι αιρετοί της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών, διότι λειτουργεί με γνώμονα τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη.


ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ 
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών