Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

ΗΠΑ: Γρονθοκόπησε την γυναίκα του επειδή θήλαζε μπροστά στον γιατρό της!

Ένας ζηλιάρης σύζυγος καταζητείται από την αστυνομία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ - Προκάλεσε απίστευτο επεισόδιο μέσα σε νοσοκομείο, όπου ...

ΗΠΑ: Γρονθοκόπησε την γυναίκα του επειδή θήλαζε μπροστά στον γιατρό της!
Ένας ζηλιάρης σύζυγος καταζητείται από την αστυνομία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ - Προκάλεσε απίστευτο επεισόδιο μέσα σε νοσοκομείο, όπου λίγο νωρίτερα είχε γεννήσει η γυναίκα του.

Η αστυνομία στο Νέο Μεξικό, στις ΗΠΑ, αναζητά εδώ και μερικές ημέρες τον Rafael Orozco, ο οποίος την νύχτα της 21ης Σεπτεμβρίου επιτέθηκε με γροθιές στην σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο. 

Πριν λίγες ώρες η γυναίκα είχε φέρει στον κόσμο την κόρη τους και όταν της επιτέθηκε ο σύζυγός της, εκείνη θήλαζε το νεογέννητο.

Η ίδια, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άνδρας της είναι πολύ ζηλιάρης και έγινε έξαλλος όταν την είδε να θηλάζει μπροστά στον μαιευτήρα της. Ο Orozco άρπαξε την λεχώνα από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο μέχρι που το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την υπηρεσία ασφαλείας. Όταν ένας φύλακας κατέφθασε στο σημείο, ο εξαγριωμένος άνδρας του επιτέθηκε και του είπε ότι έχει στην κατοχή του όπλο.

Ο Orozco κατόρθωσε να διαφύγει και όταν η αστυνομία έφθασε στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά. Παρά τις έρευνες στο σπίτι του και στο σπίτι της μητέρας του, ο άνδρας δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ενώ έγινε γνωστό ότι η αστυνομία τον καταζητούσε και πριν το περιστατικό επειδή είχε παραβιάσει τους όρους της αποφυλάκισής του. Ο οξύθυμος άνδρας είχε φυλακιστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα υπό όρους.