Page Nav

{fbt_classic_header}

Τελευταια νεα:

latest

Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της  Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών Ακολουθεί το ενημερωτικ...

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών
Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών
Μπουλούμη Δημήτρη και Βαρδακώστα Γιώργου της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο για την τελευταία συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Θέμα: Συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ στις 17-3-2017
Συναδέλφισσες, τα θέματα που εξετάστηκαν είναι τα εξής:
Θέμα 1ο: Εξετάστηκαν τρεις αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού. Ικανοποιήθηκαν ομόφωνα και οι τρεις.
Θέμα 2ο: Εξετάστηκαν αιτήματα τεσσάρων εκπαιδευτικών, εκ των οποίων τα δύο ικανοποιήθηκαν ομόφωνα και το τρίτο απορρίφθηκε με ψήφους 2:2, μειοψηφώντας οι δύο αιρετοί (διότι σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του προεδρεύοντος). Το τέταρτο αίτημα απορρίφθηκε με ψήφους 2:1 (μειοψηφούντος εμού του ιδίου, ενώ ο δεύτερος αιρετός απείχε λόγω συγγένειας).
Θέμα 3ο: Διάθεση εκπαιδευτικού ειδικότητας ΠΕ06 στο ΔΙΕΚ Κατερίνης για τρεις ώρες με ψήφους 2:2, μειοψηφώντας οι δύο αιρετοί (διότι σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του προεδρεύοντος). 
 Θέμα 4ο: Διάθεση δύο εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ02 και ΠΕ04.01 για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου, σε κατ’ οίκον διδασκαλία. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία 3:1 (μειοψηφούντος εμού του ιδίου, διότι στις κατ’ οίκον διδασκαλίες θεωρώ πως πρέπει να συναινεί και ο ίδιος ο εκπαιδευτικός, αφού υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, που δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα σ’ αυτούς).
Θέμα 5ο: Διατέθηκαν ομόφωνα δύο εκπαιδευτικοί ειδικότητας ΠΕ11 στην Α/βάθμια Εκπ/ση, για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. Διατέθηκαν δύο εκπαιδευτικοί ειδικότητας ΠΕ06 στην Α/βάθμια Εκπ/ση με ψήφους 2:2, μειοψηφώντας οι δύο αιρετοί (διότι σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του προεδρεύοντος).


ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6940044993

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΔΕ
τηλ. 6930478469

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών